Ezoterikus adatbázis, ezoterikus kereső, ezoterikus névjegyzék, ezoterikus szolgáltatók, klubok, iskolák, szervezetek. Utoljára frissítve: 2005.11.07

   
 
Főoldal
Egyéni szolgáltatók
Klubok, iskolák
Cikkek, publikációk
Programok
Magunkról
Kapcsolat
Fórum
 
 
  Bogár Iván Balázs bemutatkozó oldala
Kategória: » Asztrológia
Cím: 
Telefon: (70)296-7317
Fax: 
Web: » www.ezo-info.hu
E-Mail: » bogar@ezo-info.hu
Bogár Iván Balázs
Asztrológus
 
Mivel a kedves érdeklődő azt láthatja a nevem alatt, hogy asztrológus érdemes tisztázni, hogy én mit is értek az asztrológusi cím alatt.

Véleményem szerint attól senki nem lesz asztrológus, hogy a tanokat valamilyen képzési formában elsajátítja, erre szinte mindenki képes. Attól már annál inkább, ha a tanultakat képes a saját életére is vonatkoztatni, és ezzel életminőségén javítani. Ezzel természetesen nem azt akarom sugalmazni, hogy nem szükséges a lehetőség szerinti legmagasabb szintű oktatási formát választani, (jómagam a Tan Kapuja Buddhista Főiskola ötéves asztrológiai képzésén vettem részt, majd vizsgáztam le sikeresen) csupán arra szeretnék rávilágítani, hogy ma Magyarországon sok a magát asztrológusnak valló egyén és kevés a valódi asztrológus.

A saját praxisomban önmagamnak felállított mérce szóról-szóra megegyezik az Ezo-Info® Etikai Nyilatkozatával. Ez nem is lehet meglepő, hiszen az Ezo-Info® egyik alapítójaként tevékenyen részt vettem az elkészítésében.

A nyilatkozatban foglaltakon felül még szeretném kihangsúlyozni azt, hogy a hozzám fordulókat igyekszem elgondolkodtatni, hogy valódi felismerések érjék őket a saját életükkel kapcsolatban ahelyett, hogy valamilyen semmitmondó asztrológiai szakszöveggel „elkápráztassam” őket.

A tanácsadásaimat igyekszem úgy irányítani, hogy a tanácskérő jó érzésekkel telve keljen fel a székből. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy valamiféle vásári komédiás szerepét magamra öltve keresem a hozzám fordulók kegyeit, sokkal inkább azt, hogy igyekszem mindenkivel észrevetetni a kétségkívül meglévő kiválóságait.

Természetesen nem tévesztem szem elől, hogy az asztrológia meg tudja mutatni az egyén Achilles-sarkát is, törekszem erre is felhívni a hozzám fordulók figyelmét. Hitem szerint ezek azon a területek, amelyeket az egyénnek tudatosan fejlesztenie kell, hiszen azt a születéskor nem hozta magával.

Az egyéni elemzések mellett esetenként előadásokat is tartok, melyekben igyekszem felhívni a hallgatóság figyelmét a mai ezoterikus áradatban felénk áramló hihetetlen mennyiségű (és időnként bizony hamis) információ szűrésére.

A fent említetteken kívül cikkeket is írok az engem foglalkoztató kérdésekről, írásaimat a Cikkek, publikációk menüpont alatt találhatják meg az érdeklődők.

« vissza az előző oldalra