Ezoterikus adatbázis, ezoterikus kereső, ezoterikus névjegyzék, ezoterikus szolgáltatók, klubok, iskolák, szervezetek. Utoljára frissítve: 2005.11.07

   
 
Főoldal
Egyéni szolgáltatók
Klubok, iskolák
Cikkek, publikációk
Programok
Magunkról
Kapcsolat
Fórum
 
 
  Simon Katalin Dr. bemutatkozó oldala
Kategória: » Kineziológia, Asztrológia
Cím: Nyugati tér 6. 5/5
Telefon: (70)337-2194; (1)256-5191
Fax: 
Web: 
E-Mail: » t.chiron@chello.hu
Dr. Simon Katalinnak hívnak.

Asztrológiai tanácsadással és stresszoldással foglalkozom. Mindkét tevékenységemmel szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy a hozzám fordulók jobban megértsék önmagukat és olyan életet élhessenek, ami a számukra a legmegfelelőbb.

Korcsmáros Magdánál és Kalo Jenőnél végeztem el az asztrológiai iskolát. Ezt a módszert elsősorban spirituális fejlődési lehetőségként kezelem, mert segítségével megismerhetjük erősségeinket és gyengéinket egyaránt, és támogathat abban, hogy jobban megismerjük, elfogadjuk magunkat illetve sorsunkat.

A születési horoszkóp megmutatja a szülött személyiségszerkezetét, életútját, betegség hajlamait. Tartalmazza azt a tervet, amit a léleknek a földi útja során „teljesítenie kell” fejlődése érdekében. A „tanterv” maga determinált, de a „tanulás” hogyanja - az, hogy hogyan váltsuk meg feladatainkat problematikusságuktól - már szabad akaratunktól függ.
A fentiek fényében vállalok személyiség elemzést, párkapcsolati gondok okainak feltárását, gyermeknevelési tanácsadást. Készítek éves előrejelzést, valamint vállalok stresszoldást a horoszkóp alapján a Magyarországon egyedülálló Spirituális Radix asztrokineziológiai módszerrel.

Egyéb stresszoldási technikákat János Péternél sajátítottam el. E technikák az agyműködés azon az elméletén alapulnak, miszerint a bal és jobb agyfélteke életünk különböző területeit irányítja, ám érzelmi stressz hatása alatt az agy teljes kapacitását nem tudjuk kihasználni. Ha az érzelmi stressz állapotából kiszabadulunk, képesek leszünk nyugodtan és hatékonyan működni, mivel a bal agyfélteke logikája és a jobb agyfélteke kreativitása akadálytalanul elérhető lesz.
A stresszoldás első lépéseként izomtesztelés segítségével meghatározhatóak azok a megoldatlan érzelmi feszültségek és a rossz gondolati beidegződések, amelyek meggátolnak minket abban, hogy képességeinket teljesen kihasználjuk. A korrekció az oldási technikák széles skálájából választható ki, mindig azzal a céllal, hogy a negatív stresszeket a lehető leggyengédebb módon távolítsuk el a testből és az elméből. Ezután, ha szükséges, további gyakorlatok végzésére kerül sor otthon, hogy stabilizáljuk a kívánt állapotot.

Az általám gyakorolt két módszer nagyon jól kiegészíti egymást. Míg az asztrológia segítségével feltárhatók a főbb stresszforrások, a kineziológia segítségével megváltoztathatók azon viselkedési mintáink, amelyek már túlhaladottak és akadályozóak számunkra. Természetesen a két rész külön is igénybe vehető. Az asztrológia elsősorban az önmegismerésben és megértésben támogathat, míg a kineziológia segítséget nyújthat pl. tanulási problémák, allergiák, félelmek, kommunikációs és kapcsolati nehézségek oldásában.


Szeretettel várom jelentkezésüket.

« vissza az előző oldalra