Ezoterikus adatbázis, ezoterikus kereső, ezoterikus névjegyzék, ezoterikus szolgáltatók, klubok, iskolák, szervezetek. Utoljára frissítve: 2005.11.07

   
 
Főoldal
Egyéni szolgáltatók
Klubok, iskolák
Cikkek, publikációk
Programok
Magunkról
Kapcsolat
Fórum
 
 
  Pozsgai Éva bemutatkozó oldala
Kategória: » 
Cím: 
Telefon: (30)919-2564
Fax: 
Web: 
E-Mail: » eva.pozsgai@freemail.hu
Pozsgai Éva vagyok, asztrológus és reiki tanár

Foglalkozom asztrológiai elemzéssel, tanácsadással, reiki kezeléssel és tanítással, reflaxációs kezeléssel, alkalmazok energetikai blokkokat oldó érintés-masszázst, egyéni meditációt és tanácsadást önismeret témakörben.

Gyerekkorom óta érdekelt, hogy akik az újság-horoszkópokat írják, mégis honnan szerzik a tudományukat. Mivel alapvetően materialista szemléletmódban nevelkedtem, sokáig ötletem sem volt, hogyan deríthetném ki ezt, nemhogy szemem, hogy lássak, és meglássam azokat a dolgokat, amelyek vezethetnének. Csak azt éreztem, hogy valahogyan idegen vagyok ebben a világban, máshová tartózónak éreztem magam.

Aztán 1992-ben megfordult velem a Világ.

Elvégeztem egy agykontroll tanfolyamot. Ezáltal bekerültem egy olyan közegbe, ahol „másként” gondolkodtak az Élet Dolgairól. (Ezután sokáig, ha hovatartozásomat firtatták, csak Máskéntgondolkodónak neveztem magam.) Szép lassan kiderült számomra, hogy másképp is lehet élni, mint ahogy én azt tanultam és elképzeltem. Aztán az is, hogy csak másképp érdemes. Szedegettem a morzsákat innen is, onnan is: egy kis meditáció, egy csipet egészséges táplálkozás, egy maréknyi pozitív gondolkodás, egy icipici mosoly, amelynek óriási hatása lehet. Megtanultam adni és elfogadni. Nem volt könnyű egyik sem, és még most sem mindig sikerül.

Megismerkedtem a reikivel, néhány masszázsformával, a reflaxációval. Belekóstoltam egy ún. ezoterikus tanfolyamba, ami arra volt jó, hogy még jobban felkeltse az kíváncsiságomat, főleg a reinkarnáció iránt. Voltak olyan tapasztalásaim, amelyek alapján ma már hiszem, hogy nem csak egyszer élünk. Életünk valójában egy tanulási folyamat része, és a Föld egy iskola, ahol nem lehet rosszul felelni. Önmagához képest mindenki a lehető legjobban felel. Legfeljebb kicsit tovább tart elérni a Végső Célt.

Az asztrológia tanított meg arra, hogy a Cél maga az Út. Ez talán ellentmondani látszik az előző gondolatnak, de ezt most egyéni életünkre értem. „A Cél maga az Út” annyit tesz: a mostani életünket egyre jobban és jobban megélni. Megismerni önmagunkat, és önmagunkból kiindulva szemlélni a Világot. Eljutni a Materiálistól az Isteniig. Van, aki megérti ezt, és van, aki nem. Van, aki elfogadja, és van, aki nem. Van, aki követi, és van, aki nem. Van, aki tesz érte, és van, aki nem. Nem baj. Ha mindenki megteszi a Tőle telhető lehető legtöbbet és legjobbat, az már elég.

Az asztrológiát én Paksi Zoltántól és Kalo Jenőtől tanultam. Ez utóbbi képzés A Tan Kapuja Buddhista főiskola kihelyezett tagozata, itt vizsgáztam is, sikeresen. A reikit a Reiki Association International Magyarország égisze alatt Fórizs Ilonától, a reflaxációt Paksi Zoltántól sajátítottam el.
Folyamatosan képzem magam, néhány éve a pszichológiával ismerkedem. Célom, hogy ötvözni tudjam az ezen eszközök által kezembe adott tudást, és a lehető legjobban segíthessek a hozzám fordulóknak megismerni és jobbítani önmagukat, motivációikat, javítani életminőségükön.

Szeretettel várok mindenkit.

« vissza az előző oldalra