Ezoterikus adatbázis, ezoterikus kereső, ezoterikus névjegyzék, ezoterikus szolgáltatók, klubok, iskolák, szervezetek. Utoljára frissítve: 2005.11.07

   
 
Főoldal
Egyéni szolgáltatók
Klubok, iskolák
Cikkek, publikációk
Programok
Magunkról
Kapcsolat
Fórum
 
 
  Mészáros P. Kriszta bemutatkozó oldala
Kategória: » 
Cím: 
Telefon: (30)39-39-556
Fax: 
Web: 
E-Mail: 
Húsz éves koromban találkoztam először a természetes gyógymódokkal és a spirituális tanokkal. Tanultam reflexológiát, radiesztéziát, magzati stresszoldást és gyógynövényismereteket.

1996-ban hallottam Kazanlár Ámin Emil előadását a Tarot-ról, Kabbaláról, Numerológiáról. Éreztem ez az ami nekem választ ad sok mindenre.

Évek óta tanítom a számmisztikát. Mi is ez tulajdonképpen? Okkult rendszer amely a számok szimbolizmusával foglalkozik, az abc betűihez számértékeket rendel.

Feladata, hogy segítsen tudatosítani és a felszínre hozni az egyéniségünkben rejlő értékeket. A lélek, a jellem és a sors tanulmányozása a számok szimbolikáján keresztül. Ezek segítségével rájöhetünk, hogy mi a feladatunk önmagunkhoz, családunkhoz a társadalomhoz. Milyen segítséget, munícót kapunk születéskor, mik a rejtett tulajdonságaink. Mit hoztunk előző életből és mi a feladatunk mostani életünkben.

Fontos, hogy megismerjük önmagunkat és ha ez sikerül akkor tudunk másokat is elfogadni.

Utunkat a hegy lábánál kezdjük. Ahogy törekszünk felfelé egyre több tapasztalatot szerzünk. Szembesülünk a kihívásokkal, gyengeségeinkel, erősségeinkel. Ebben segít a numerológia.

Vállalok egyéni elemzéseket és kiscsoportos oktatást is.

Mészáros P. Kriszta

« vissza az előző oldalra